Доц. Наталия Киселова коментира в студиото на бТВ номинациите за нови конституционни

...
Доц. Наталия Киселова коментира в студиото на бТВ номинациите за нови конституционни
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова: Остава привкус за политизиране на Конституционния съд

Доц. Наталия Киселова разяснява в студиото на бТВ номинациите за нови конституционни съдии и гласуването им през днешния ден в Народното събрание.

" Остава привкус за политизиране на Конституционния съд, тъй като колективеният орган взема решение най-вече политически проблеми, съобщи тя.

Преподавателят по Конституционно право в СУ " Св. Климент Охридски " уточни, че студентите по " Право " са обезпокоени от кандидатурата на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от ГЕРБ- за парламентарен арбитър.

" Притеснени са още от по този начин нареченото конституцонно болшинство ", разясни тя. 



Доц. Киселова показа, че е разочарована от чуването на претендентите за членове на Конституционния съд, тъй като е очаквала повече, а се е получило бързане като на съревнование. 

Според нея с номинацията на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, за член на Конституционен съд вършат българската страна неправова. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР